Hva koster det å kaste et piano i Oslo?

Innholdsfortegnelse

Å kvitte seg med et piano i Oslo kan være en utfordrende og kostbar affære, gitt instrumentets størrelse og vekt. Vekten av et piano varierer betydelig basert på type og modell. Et oppreist piano veier vanligvis mellom 200 og 300 kilo, mens et flygel kan veie fra 227 til over 500 kilo. Vekten påvirkes av pianoets størrelse og materialene det er laget av.

Kaste piano selv

Å kaste et piano selv kan være en kostnadseffektiv løsning for de som ønsker å spare penger. Dette krever imidlertid betydelig planlegging og innsats. Du må først sikre egnet transport som kan håndtere vekten og størrelsen på pianoet. Dernest er det viktig å ha nok hjelp til å flytte pianoet trygt, noe som kan kreve sterk fysisk innsats og forsiktighet for å unngå skader. Til slutt må du finne et avfalls stasjon som godta store gjenstander som pianoer. Selv om dette alternativet kan spare deg for kostnader, må du vurdere risikoen for personskader og skader på eiendomen under transport.

Bestille flyttebyrå / søppeltaxi for opphenting av piano

Kostnaden for å kaste et piano i Oslo varierer basert på flere faktorer som størrelsen og vekten på pianoet, samt hvor det befinner seg. Generelt kan du forvente følgende kostnader:

1. Fra 3000 kroner: Å få piano fjernet starter fra omtrent 3000 kroner, men den endelige prisen vil avhenge av pianoets størrelse, type sted og lokasjon.

2. Avhengig av beliggenhet og etasje: Hvis pianoet befinner seg på bakkeplan, kan det være rimeligere enn å måtte bære det ut fra en høyere etasje uten heis.

3. Prisvariasjon: Prisen for å kaste et piano kan ligge mellom 3000 til 5000 kroner. Dette vil avhenge av hvor stort pianoet er, hvilken etasje det må bæres fra, hvor mye det veier og hvilken flyttebyrå du velger.

Disse prisene gir en generell indikasjon, men for et mer nøyaktig anslag er det best å kontakte et lokalt flyttebyrå i Oslo som kan gi deg et pris vurdering for ditt piano.

Prisliste for bortkjøring av piano i Oslo

nentor as

Nentor AS

Transport, varetransport,  avfallshåndtering, avvikling av eiendom og vaktmestertjeneste.

Fra 3000,-

Svedson transport

Over 7 års erfaring med søppelhenting. Her kan både privatpersoner, kommuner og bedrifter bestille transport av søppel på en enkel og rask måte. Svedson Transport tilbyr frakt, søppelhenting, flyttehjelp og langtransport over hele Norden.

Fra 3500,-

Anbud

Få flere tilbud på søppeltaxi i ditt nærområde. Sammenlign priser og velg det beste tilbudet

Besøk: Avfallsbiler.no

Syntes du denne artikkelen var nyttig?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Transport

Skole

Produkter

Håndverker

Avfallshåntering

Artikkel

NYESTE artikkel

Hva koster flyttevask og innebærer det?
Catering pris per person
Hva koster søppeltaxi i Trondheim?
Hva koster en kjøretime for førerkort B i dag? (2023)
Hvor mye koster det å bytte kjøkkenkran?
Hva koster det å kaste et piano i Oslo?

Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere, forbedre og utvikle nettstedet for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Les mer.