Sikkerhet, personvern og Informasjonskapsler

Hvakoster.no tar i bruk informasjonskapsler for å forbedre funksjoner inne på siden og annonser. Ved å benytte deg av vår nettside gir du oss samtykke om å bruke informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettsteder plasserer på datamaskiner og mobile enheter til folk som besøker disse nettstedene. Vi lagrer ingen personlige opplysninger som for eksempel e-postadresse eller navn.

Informasjonskapsler på nettsidene våre
Hvakoster.no bruker følgende typer informasjonskapsler:

Øktbasert informasjonskapsel: Lagres midlertidig i datamaskinens minne og forsvinner når du lukker nettleseren. En ID-kode som husker deg som besøkende midlertidig, opprettes, slik at de valgene du gjør på nettstedet, følger deg gjennom hele besøket.

Statistikk-informasjonskapsel: Brukes til å måle trafikken og navigering på siden, for eksempel om du har besøkt nettsidene våre tidligere, samt til å få en forståelse for hvordan besøkende bruker og navigerer på nettstedet.

Reklame-informasjonskapsler: Registrerer hvilke sider du har besøkt, og lenkene du klikket på. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om ditt besøk og husker hvilke nettsteder du har besøkt. Vi og tredjeparter kan bruke denne informasjonen til å overvåke brukeraktiviteten på nettsidene våre og for å kunne tilpasse annonser slik at de blir mer relevante for deg og dine interesser.

Sosiale-medier-informasjonskapsler: Nettstedet har ikoner som lar deg dele innhold på sosiale medier. Disse tjenestene setter tredjeparts informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Deaktivere informasjonskapsler
Hvis du ikke vil at datamaskinen eller mobiltelefonen skal lagre informasjonskapsler, kan du endre dette i nettleserinnstillingene. Du kan også slette informasjonskapsler som er lagret i nettleseren under tidligere økter. Hvis du velger ikke å akseptere informasjonskapsler, kan nettstedets funksjonalitet være begrenset.

Lenker på nettsidene våre kan peke til andre nettsteder som også bruker informasjonskapsler. Disse er ikke oppgitt her.

Sikkerhet og personvern:
Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Bruksområde for personopplysninger:
For å at vi skal gjennomføre en test på denne nettsiden kreves firmanavn, adresse og kontaktinformasjon. Kontaktopplysningene kan også benyttes for å kontakte kjøper i forbindelse med kjøpet. Fødsels- og personnummer benyttes av finansieringstilbyder for å kunne utføre en kredittsjekk i forbindelse med bruk av faktura og finansieringstjenester. Informasjonen vil også benyttes til regnskapsformål.

Godkjent SSL:
Vår nettbutikk bruker godkjent SSL sertifikat. SSL (Secure Sockets Layer) er en standardisert kryptografisk protokoll og sikkerhetsteknologi for å sikre kommunikasjonen på Internettet. SSL gir også støtte for gjensidig autentisering av klient (typisk en nettleser) og en tjener (for eksempel en web-server), selv om autentisering av tjenere er det man vanligvis forbinder med SSL.

Informasjonskapsler (Cookies):
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet, og for analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Slik unngår du informasjonskapsler (Cookies):
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på hvakoster.no ikke fungere.

Transport

Skole

Produkter

Håndverker

Avfallshåntering

Artikkel

NYESTE artikkel

Hva koster flyttevask og innebærer det?
Catering pris per person
Hva koster søppeltaxi i Trondheim?
Hva koster en kjøretime for førerkort B i dag? (2023)
Hvor mye koster det å bytte kjøkkenkran?
Hva koster det å kaste et piano i Oslo?

Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere, forbedre og utvikle nettstedet for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Les mer.